ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Το www.kalogeriscollection.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 13:00 ώρα Ελλάδας αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή μετά τις 13:00, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για παραδόσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρωπαϊκές χώρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (έως 5 για δυσπρόσιτες περιοχές), για Κύπρο 7-10 ημέρες και για τις χώρες της Ευρώπης ποικίλει ανάλογα με τον τελικό προορισμό. Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Οι αποστολές εξωτερικού εντός Ε.Ε. πραγματοποιούνται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και παραδίδονται σε 7-10 εργάσιμες μέρες. Οι αποστολές εξωτερικού εκτός Ε.Ε. πραγματοποιούνται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 12-15 εργάσιμες μέρες.

Το www.kalogeriscollection.gr δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις παραδόσεων που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.
Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail, με τον αριθμό φορτωτικής και ένα σύνδεσμο για την παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σας στο site του συνεργαζόμενου courier.

 

COVID-19 Update:

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην αλλάξει τίποτα στην εξυπηρέτηση και τη διαχείριση των παραγγελιών σας. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας καθημερινά προκειμένου να φτάσουν σε εσάς το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση σας σε τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. #staysafe

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές εντός Κρήτης, εντός πόλεων και σε χερσαίους προορισμούς:
Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες είναι δωρεάν. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,00 € (με ΦΠΑ 24%).

Για δυσπρόσιτες περιοχές:

Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 70,00 € είναι δωρεάν. Για παραγγελίες έως 69,00 € και έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 4,00 € και 1,5 € για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,00 € (με ΦΠΑ 24%).

Για αποστολές στην Κύπρο :
Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 300,00€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω αυτού του ποσού, το κόστος αποστολής είναι 10,00€ και τα έξοδα αντικαταβολής είναι 5,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Για αποστολές σε χώρες εντός Ε.Ε. :
Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 400,00€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω αυτού του ποσού, το κόστος αποστολής είναι 20,00€.

Για αποστολές σε χώρες εκτός Ε.Ε. :
Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 600,00€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω αυτού του ποσού, το κόστος αποστολής είναι 50,00€.

Οι παραδόσεις εκτός Ε.Ε. συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.ε