ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στη διεύθυνση info@kalogeriscollection.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 28210 50398. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα παραλάβετε μαζί με την αγορά σας. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, επομένως σας προτείνουμε να μην αφαιρέσετε κανένα ταμπελάκι ή το αυτοκόλλητο κατά την δοκιμή! Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραλαβής του δέματος σας.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιστροφή του δέματος, συμπεριλαμβάνοντας τις όποιες χρεώσεις προκύψουν από τη μεταφορά. Θα ήταν καλύτερα να στείλετε το δέμα συστημένο ή με courier. Το www.kalogeriscollection.gr e-shop δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια. Να γίνει κατανοητό ότι δεχόμαστε μόνο προϊόντα που αγοράστηκαν από το www.kalogeriscollection.gr ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Επιστροφές από χώρες εκτός Ε.Ε. δεν γίνονται δεκτές (εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα ή σε περίπτωση λάθους σε κωδικούς προϊόντων που παραλάβατε).

Επιστροφή προϊόντος μπορεί, να πραγματοποιηθεί και στα φυσικά καταστήματα της Εταιρείας στις παρακάτω διευθύνσεις, αφού προηγηθεί σχετική συνεννόηση.

H διεύθυνση των επιστροφών είναι:

Kalogeris Collection

Ανδρέα Παπανδρέου 35 & Αρχοντάκη 12 γωνία.

73134, Χανιά, Ελλάδα

ΤΗΛ. +30 28210 50398

Προς Τμήμα Πωλήσεων E-SHOP

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Τα προϊόντα που έχουν πλυθεί δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχθούν.

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με είδη της ίδιας σεζόν σε διαφορετικό μέγεθος ή είδος.

Το www.kalogeriscollection.gr e-shop διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται καθώς και τις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας με έξοδα παραλήπτη.

Επιστροφές από χώρες εκτός Ε.Ε. δεν γίνονται δεκτές (εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα ή σε περίπτωση λάθους σε κωδικούς προϊόντων που παραλάβατε).

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων. Στα εκπτωτικά προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αλλά όχι η επιστροφή χρημάτων.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με είδη της ίδιας σεζόν σε διαφορετικό μέγεθος ή είδος. Αν επιθυμείτε να γίνει αλλαγή εμπορεύματος που αγοράστηκε από το www.kalogeriscollection.gr E-shop με άλλο μέγεθος ή χρώμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@ kalogeriscollection.gr ή τηλεφωνικά στο +30 28210 50398.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στα εκπτωτικά προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αλλά όχι η επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν (1-3 εργάσιμες ημέρες). Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, λογαριασμό PayPal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση που η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή μετρητών, το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Όλα τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και σε άριστη κατάσταση και συσκευάζονται προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Στην απίθανη περίπτωση που κάποιο προϊόν το οποίο και παραλαμβάνει καταναλωτής έχει κάποιο ελάττωμα, τότε υποχρεούται ο καταναλωτής να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 24ωρου από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας στο τηλέφωνο +30 28210 50398 δηλώνοντας την επιθυμία για αλλαγή του προϊόντος λόγω ελαττώματος χωρίς καμία επιβάρυνση. Η εταιρεία έμμεσα με την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος θα αποστείλει εκ νέου είτε άλλο προϊόν ίδιο με το επιστρεφόμενο είτε διαφορετικό προϊόν, ίσης αξίας με αυτό που αντικαθίστανται. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα που αντικαθίστανται να είναι σε καλή κατάσταση, με όλα τα καρτελάκια και ετικέτες και μη χρησιμοποιημένα.