Τηλεφωνικές παραγγελίες 28210 50398

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

LEADING MAN

Ο τρόπος που ντύνεται κάποιος, είναι ένας τρόπος να πει ποιος είναι χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει. Ο σύγχρονος άντρας έχει πολλά να πει, κι εμείς εδώ και 15 χρόνια είμαστε μέρος αυτού του διαλόγου. H Kalogeris Collection απευθύνεται στον άντρα που ξέρει τι θέλει, που έχει στόχους, επιθυμίες και σχέδιο. Είναι ο άντρας της επιχείρησης, της κομψότητας, και της περιπέτειας. Είναι ο άντρας που ηγείται, και ταυτόχρονα εκτιμά την απλότητα, τη συμμετρία και το στιλ. Προτείνουμε ολοκληρωμένες ενδυματολογικές επιλογές που έρχονται να αναδείξουν και να συμπληρώσουν την προσωπικότητα αυτού που τις φοράει. Από casual elegant ή επίσημο ένδυμα, μέχρι εκλεπτυσμένες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε πουκάμισα και παπούτσια που βάζουν τις τελευταίες πινελιές, αναδεικνύουμε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: τον ίδιο τον άντρα. Άλλωστε, τα σημαντικότερα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται, πρέπει να φαίνονται.

Το KALOGERIS COLLECTION αποτελεί το νεότερο κατάστημα της εταιρείας και θα αρχίσει τη λειτουργία του τον Μάϊο του 2022. Με ρούχα και αξεσουάρ από Monte Napoleone, Artisti Italiani, Hugo Boss, La Martina, Antony Morato, Us Polo Ussn., Perlamoda, North Sails και πολλά ακόμη αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στην ανδρική ένδυση στα Χανιά.

Α. Παπανδρέου 2 – 4, Χανιά

Το EZZO EXCLUSIVE ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017. Διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ από Hugo Boss, Guy Laroche, Sartori, Tom Frank, Artisti Italiani, Karl Lagerfeld και τη σειρά ρούχων Ezzo Exclusive.

Α. Παπανδρέου 17, Χανιά

To MONTE NAPO Shoes άνοιξε το 2016 και ήρθε για να προσθέσει στην αγορά των Χανίων μία νότα φινέτσας και κομψότητας στην ανδρική και γυναικεία υπόδηση. Το κατάστημα φιλοξενεί μία μεγάλη συλλογή σε επώνυμα ανδρικά και γυναικεία παπούτσια και αξεσουάρ από PERLAMODA, MONTE NAPOLEONE, VERSACE 1969, GIANNA KAZAKOU, BRIMARTS και HENDERSON.

Α. Παπανδρέου 47, Χανιά

Το NAVY & GREEN προστέθηκε στα καταστήματα της Kalogeris Collection το 2010. Στο κατάστημα θα βρει κανείς αποκλειστικά είδη του ομώνυμου brand, που χαρακτηρίζονται για τον υψηλό σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής τους.

Α. Παπανδρέου 35, Χανιά

Powered by Mene Jo Creative Digital Marketing Agency

Εγγραφείτε και κερδίστε 10%
έκπτωση στην πρώτη σας αγορά

*Η έκπτωση ισχύει για μη εκπτωτικά προϊόντα