ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.kalogeriscollection.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Παρακάτω θα δείτε τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας που μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΝΟΜΑ : ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IBAN: GR6101104890000048900488874
Bank account: 48900488874
SWIFT: ETHNGRAA

Το ποσό που εισπράττεται στο λογαριασμό του www.kalogeriscollection.gr θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την κατάθεση των χρημάτων άμεσα αποστέλλοντας το σχετικό καταθετήριο μέσω e-mail στο info@kalogeriscollection.gr .

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το www.kalogeriscollection.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Το www.kalogeriscollection.gr e-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, πραγματοποιείται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalogeriscollection.gr δέχεται πληρωμές μέσω PayPal.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ)

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή για Ελλάδα και Κύπρο) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 3,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για Ελλάδα και 5,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για Κύπρο.

H αντικαταβολή ισχύει ως μέθοδος πληρωμής για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 120 ευρώ.